18 tot 20 november – Retraite voor leraren in ons centrum

Van 18 november om 17:00 tot 20 november om 17:00, houden we een retraite speciaal voor leraren en iedereen die werkt in het onderwijs.

14615774_825769587565790_8577605205522730084_o

Een onderbouwde meditatie- en aandachtstechniek kan ook voor jonge mensen een wereld van verschil betekenen. Meditatie is heel eenvoudig. De basis is vertrekkenvanuit uzelf in het hier en het nu. Begeleiders en ouders spelen een sleutelrol om deze specifieke taal naar kinderen toe tot leven te brengen en hun de gelegenheid te geven een dieper mens te zijn. Wilt u als persoon en als leerkracht uzelf de kans geven kennis te maken met meditatie en mindfulness? Wij geven u graag die kans. U krijgt praktische tips hoe u deze (nieuwe) kennis kan toepassen in het dagelijks klasgebeuren.

Alle retraites beginnen de eerste dag om 17.00 uur, en eindigen de laatste dag tevens om 17.00 uur. U verblijft in het klooster waardoor u geniet van de speciale en stimulerende sfeer waardoor de meditatie ervaring nog meer tot haar recht komt. Mannen en vrouwen slapen gescheiden naar kloostergebruik. Verder wordt er geen avondmaaltijd gegeten, maar er zijn wel frisdrank en bepaalde zuivelproducten beschikbaar.

De kosten van de retraite zijn 90 euro perpersoon voor tweepersoonskamers. U kunt zich hier online aanmelden. Als u liever het inschrijfformulier op papier invult, kunt u dat printen via deze link.

Voor verdere informatie over onze retraites, zie hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *